A24.com.tr » yaşam » Avrasya Tüneli'nin adı belli oldu mu? Anket sonuçları açıklandı mı?

Avrasya Tüneli'nin adı belli oldu mu? Anket sonuçları açıklandı mı?

Avrasya Tüneli'nin adı belli oldu mu? Anket sonuçları açıklandı mı?

İsmi vatandaşlar tarafından belirlenecek olan dev proje Avrasya Tüneli'yle ilgili yapılan oylama bugün sona eriyor. Oy kullanan vatandaşlar anket sonucunu merakla takip ediyor.

Açılışının yaklaşık 10 gün sonra yapılması planlanan Avrasya Tüneli'nin yeni adını halk belirliyor. Bunun için sosyal medyada büyük bir kampanya düzenlenmiş durumda. Yarışta 3 isim ön plana çıkıyor.

Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu mu ve anket sonuçları açıklandı mı? Avrasya Tüneli'nin ismini halk belirliyor. Açılışa 10 gün kadar bir süre kalmasının ardından vatandaşlar da kullandıkları oyların sonucunu merak ediyor. Aynı zamanda sosyal medya üzerinden de kampanyalar düzenleniyor. Peki Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu mu? Anket sonuçları açıklandı mı?

Avrasya Tüneli'ni için oy kullanma işlemi bu gece saat 23.59'da son bulacak. Oy kullanmanın ardından anket sonuçları ise en kısa sürede açıklanacak.

Sosyal medyada yapılan kampanyaların ardından ise anket isimlerinde çoğunlukla 3 isim öne çıkıyor. Ankette en çok oyu alan isimler Atatürk, Abdülhamid Han ve Alparslan Türkeş.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri anket hakkında "En çok önerilen isim 20 Aralık'ta tünelin açılış töreninde kamuoyuna açıklanacak. O güne kadar hangi isimlerin önerildiği, kaç ismin yarıştığı gibi bilgiler kamuoyuyla paylaşılmayacak. İsteyen istediği ismi önerebilir" açıklamasını yapmıştı.

Avrasya Tüneli'nin isminin ne olacağı vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Sosyal medyada tünelin isminin Mustafa Kemal Atatürk, Abdülhamid Han ve ve Alparslan Türkeş olması için ayrı ayrı kampanyalar yürütülüyor.

 Ankete katılmak için tıklayın

YORUMLAR
  Ünlülerin Afrin şehitleri için yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı
Ünlülerin Afrin şehitleri için yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı