A24.com.tr » medya » Ateşböceği 5. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Star TV'nin yaz ekranı dizisi Ateşböceği, 4. bölümüyle izleyiciyi yine ekranlara kilitledi. Dizinin 5. bölüm fragmanı için bekleyişe geçen sevenleri için müjdeli haber...

STAR TV'nin yeni dizisi Ateşböceği hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam 4. son bölümü ile ekrana gelen Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı da heyecanla bekleniyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünde Aslı ve Barış için masal gibi dakikalar yaşanıyor.

Ateşböceği 4. bölüm ile ekrana geldi. İlk 3 bölümü ile beğeni toplayan Ateşböceği 4.son bölümde ise Aslı ve Barış aşk acısı çekiyor. Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği, aşka hazırlıksız yakalananların heyecanlı hikayesi ile Perşembe akşamları Star ekranında! Ateşböceği dizisinin merakla beklenen 5. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk vurduğu insanı değiştirir. Barış gibi bir erkeğe ‘gitme’ dedirtir. Aslı gibi bir kızı gittiğine pişman ettirir. Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kalır. Kabus gibi başlayan gün her ikisi için de masala dönüşürken Aslı, kaderin ağlarına takıldığından habersizdir. 

YORUMLAR
  Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)
Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)