A24.com.tr » magazin » Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı

Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı

Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı

Başrollerinde Emrah Erdoğan ile Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Aşk ve Mavi dizisi bu akşamki 20. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

 Atv ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti haberimizde...

Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde oldukça ilginç dakikalar yer aldı. Son bölümde gecekonduya dönen Hasibe, orada kalmaya niyetli değildi. Konağa geri dönmek için oldukça ilginç bir plan yaptı. Nefes kesen son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler.

Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecanlı dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde Ali, Mavi'nin halıları ile kaçakçılık yapan adamların peşine düşerken Cemal de tüm delilleri ortadan kaldırmak için seferber oldu. Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Aşk ve Mavi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Ali, Mavi'nin halıları ile kaçakçılık yapan adamların peşine düşerken Cemal de tüm delilleri ortadan kaldırmak için seferber olur. Gecekonduya dönen Hasibe, orda kalmaya niyetli değildir. Konağa geri dönmek için bir plan yapar. Yaptığı plan evde yaşayan herkes için kötü sonuçlar doğurur.

YORUMLAR
  Geçmişten günümüze En iyi film Oscar ödülü alan filmler
Geçmişten günümüze En iyi film Oscar ödülü alan filmler