A24.com.tr » medya » Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanı - Murat ve Emre arasında büyük yüzleşme

Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanı - Murat ve Emre arasında büyük yüzleşme

Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanı - Murat ve Emre arasında büyük yüzleşme

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü ile yine ekranlara kilitledi. Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizde.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 21 Ocak'ta yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Hayat ve Murat rötarlı gerçekleştirdikleri kına gecesinin ardından çevrelerindekilere daha net cevaplar vermeye başladı. Sokakta birbirlerine sarılınca uyarılan ikili bu kez "Biz artık evliyiz, resmi nikahlıyız" diyerek kendilerine soru soran kişinin gönlünü aldı. Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizin içerisinde olacak...

26. bölümde Murat ve Emre arasında büyük yüzleşme yaşanırken Hayat da Hazal'ın asıl amacını anladı.Yoğun bakıma kaldırılan Hayat'ı hastanede yalnız bırakamyan Murat eşinin kötü şeyleri aklına getirmesini istemedi. Zor günleri geride bırakan ikili dizinin ilerleyen dakikalarında daha da yakınlaştı. 

ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

26. bölümde ölüm tehlikesi atlatan Hayat yoğun bakıma kaldırılırken sevgilisinin yaşadığı durum karşısında gözyaşlarına engel olamayan Murat büyük bir pişmanlık duyacak. İşyerine gittiğinde büyük bir sürpriz ile karşılaşan Murat şirketini terk etmesinin istediği kişiden beklemediği bir yanıt alacak. Orasının kendisinin de şirketi olduğunu söyleyen kişi hiç bir yere gitmeyeceğini ifade edecek.

Azime-Haşmet ve Murat-Hayat arasında yaşanan gergin dakikaların yanı sıra Leyla'nın Derya'ya oynadığı oyun 25. bölüme damga vurdu. Sevgilisini karşısına alarak konuşan Murat "Aklın fikrin oyunlarda" diyerek Hayat'a sitem etti.

YORUMLAR
  İstanbul'daki en popüler semt pazarları
İstanbul'daki en popüler semt pazarları