A24.com.tr » medya » Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm yeni fragmanı

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm yeni fragmanı

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm yeni fragmanı

Showr TV'de yayınlanan ve başrollerini Hande Erçel ile Burak Deniz'in paylaştığı "Aşk Laftan Anlamaz" dizisi, bu akşam 21. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Murat ve Hayat arasındaki gerginlik artıyor!

Murat'ın yıllar sonra annesine ulaşmak üzereyken tekrar elinden kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Murat bu olaydan Hayat'ı sorumlu tutup, bunun acısını ondan çıkarırken, Hayat son günlerde yaşadıkları nedeniyle fazlasıyla gergindir. Şirkete yeni gelen Emre, ikilinin arasını iyice açarken Sarte’deki özel bir organizasyon olayları iyice tırmandırır. Murat’ın tartışma sırasında ettiği cümle ise aralarındaki bağı koparacaktır. Hayat için yapacak terk şey vardır artık...

Show TV’nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz, 21. Bölümü ile ekranlarda. İzleyicisinin beğeni ile takip ettiği dizide Murat ile Hayat arasındaki gerilim artıyor. Hayat’ın alacağı kararın kimleri etkileyeceği şimdiden merak ediliyor. Aşk Laftan Anlamaz, 3 Aralık 2016 Cumartesi günü Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 21. Bölümünde olaylar iyici karışır. Show TV’nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz saat 20:00’de diziseverleri ekran başına davet ediyor. Murat’ın annesine kavuşamaması ve sonrasında yaşananlar, Murat ile Hayat arasında olanlar ve Hayat’ın aldığı kararların yansımaları bu bölümdeki en çok merak edilen konular. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde akıldaki birçok soruya yanıt arıyor.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek gibi görünüyor. 21. Bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide, Murat’ın annesine ulaşması an meselesidir. Murat, annesine ulaşmak üzere iken bir anda elinden kaçırınca ortalık karışmıştır. Olayların sorumlusu olarak gördüğü Hayat’a karşı çok kötü davranınca işlerin boyutu değişir.

Hayat, yaşadıkları nedeniyle son zamanlarda oldukça gergindir. Şirkete yeni gelmiş olan Emre de ikili arasındaki gerilimi artıran işler peşindedir. Sarte’de yaşananlar ise gerilimi üst boyuta taşır. Burada yaşanan tartışmada Murat’ın kullandığı ifadeler bardağı taşıran son damla olmuştur. Artık bağlar kopmuştur. Hayat, artık kararını vermiştir.

Dizideki diğer kahramanlar İpek ile Kerem arasında olumlu bir gelişme yaşanmaktadır. Haşmet yapmış olduğu sürpriz ile birlikte ortamı iyice renklendirmiştir. Murat’ın aldığı telefon ise olayların fitilini ateşleyecektir. Aşk Laftan Anlamaz, 3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 20:00’de Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

YORUMLAR
  Jennifer Lopez'den şaşırtan çıplaklık itirafı!
Jennifer Lopez'den şaşırtan çıplaklık itirafı!