A24.com.tr » medya » Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 431.

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 431.

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 431.

Arka Sokaklar'ın yayınlanan son bölümünde hafızalardan silinmeyecek bir sahne yaşandı. Rıza Baba içinde bulunduğu durumdan kurtulabilecek mi?

 Arka Sokaklar son bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Rıza baba kendisine kurulan tuzağı bozabilecek mi?

Türk televizyonlarının uzun soluklu polisiye dizilerinden biri olan Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba ekibe geri döndü. Son bölümün ardından Arka Sokaklar yeni 430. bölüm fragmanı merak edilir oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı gelecek hafta yaşanacaklara dair ışık tutacak.

ARKA SOKAKLAR 431. BÖLÜM FRAGMANI

Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçiyor.

Ekip Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın, İstihbarat şube komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar. Herkes Pınar’ın başındadır. Uyanmasını beklerler. Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibe dahil olur. Rıza’da aklanmış ve görevinin başına dönmüştür.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer.

Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.

Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur. Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat yaratacağına söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler. 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)
Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)