A24.com.tr » medya » Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanı l 9 Aralık Cuma KanalD yeni

Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanı l 9 Aralık Cuma KanalD yeni

Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanı l 9 Aralık Cuma KanalD yeni

Kanal D'nin fenomen haline gelen dizisi Arka Sokaklar, 419. bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Şimdi gözler gelecek hafta yayınlanacak 420. bölüme çevrildi.

Ekip, Canan'ı kurtarmak için riskli bir operasyon gerçekleştiriyor

Ekibe Sami’nin hapisten kaçtığı haberi gelir. Sami’nin ilk hedefi kızı Canan’ı bulmak ikinci hedefi ise Rıza baba ve ekibinin canını yakmaktır. Aylin ve Hakan’ın yarım kalan nişan merasiminin tamamlanması gerekmektedir. Rıza baba, ekibin ağız tadıyla hep birlikte evlerinde toplanmasını ve nişan yüzüklerinin takılmasını istediğini söyler. Arif Müdür, Hüsnü, Suat, Mesut, Selin, Rıza, Ayla, Pınar, Ali ve Nesrin hanım Aylin ve Hakan’ın bu mutlu günlerinde bir aradadırlar.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığından bu yana oldukça sevilen ve Türk dizi tarihinde uzun soluklu diziler arasında en uzunu olabilecek unvana sahip olan Arka Sokaklar yine reyting rekorlarını yayınlandığı günde kırmaya devam ediyor. Sahip olduğu kadrosu ve karakterleri sayesinde yıllardan bu yana soluksuz olarak yayınlandığı anda izleyicileri ekrana kilitliyor.

419. BÖLÜM GELİŞMELERİ

Sami hapisten kaçar ve planı ise Yonca’nın cezasını kesmek olacaktır. Yonca’nın polise bildiği her şeyi anlatmasından emin olan Sami polisleri atlatıp Yonca’nın evine girer ve onu ciddi bir şekilde darp eder. Sonunda Canan ile ilgili gerçekleri öğrenen Sami ise sakinleşir ve onu öldürmez. Ekibe ise Sami’nin kaçtığı haberi çok geçmeden gelir.

Aylin ve Hakan’ın yarım kalan nişan merasiminin tamamlanması gerekir. Rıza Baba ise ekibini ağız tadı ile hep birlikte evde toplanmasını ve nişan yüzüklerinin takılmasını ister. Arif Müdür, Suat, Hüsnü, Selin, Rıza, Ayla, Pınar, Ali, Nesrin Hanım da Aylin ve Hakan’ın nişan töreninde olan isimlerdir.

Arka Sokaklar dizisi her Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olmaya devam edecek. Bizler de gelişmeleri sizlere aktaracağız.

YORUMLAR
  Kamufle olma konusunda devrim niteliğinde fotoğraflar!
Kamufle olma konusunda devrim niteliğinde fotoğraflar!