A24.com.tr » medya » Arka Sokaklar 414. Bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm tanıtımı

Arka Sokaklar 414. Bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm tanıtımı

Arka Sokaklar 414. Bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm tanıtımı

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, 413. bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Dizinin 28 Ekim'de yayınlanacak olan 414. bölümünün fragmanı heyecan yarattı.

413. Bölüm Özeti

Albay Yüksel ve askerleri Rıza'nın evinin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Albay'ın eve gelişini kameradan gören Rıza baba ve ekip hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar. Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza evin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır.

İŞTE 414. BÖLÜM FRAGMANI

Albay Yüksel ve askerleri Rızaların evin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Aylin, bilgisayarının başında Albay’ın, Rızaların evine girdiğini görür. Bir hışım toplantı odasına geçip Rıza, Arif ve Faruk’a haber verir. Rızalar, hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar.

Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza Babanın evinin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır. Mesut yanına ufak bir ekip alıp Rızaları kurtarmaya desteğe gider. Hüsnü, Ali’yi Albay’ın elinden kurtaracaklarının planını kurmaya çalışır. Rıza’ya bir süre Ali’nin rehin alındığı söylenemez. Albay’ın Ali’yi sağ bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur.

YORUMLAR
  Kitap Kurtlarına Müjde: 2017'nin En Çok Satan 15 Kitabı Açıklandı
Kitap Kurtlarına Müjde: 2017'nin En Çok Satan 15 Kitabı Açıklandı