A24.com.tr » medya » Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanı 409. bölüm özeti

Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanı 409. bölüm özeti

Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanı 409. bölüm özeti

Arka Sokaklar 409. bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitledi. Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran, tekrar tekrar izlenen Arka Sokak'ların yeni sezonunun ilk bölümü halkı ekrana kilitlendi

 Arka Sokaklar, her sezon olduğu gibi bu sezonda izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Yeni sezonun ilk bölümünde neler yaşandı, diziye yeni karakterler mi eklendi? Hepsi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar 409. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla bu akşam ekranlara giriş yaptı. Heyecan kaldığı yerden devam etti. Yeni sezonun ilk bölümünde dizide adeta yer yerinden oynadı. Rıza babanın gözlerini açıp, uyanmasına sevinirken Erdal’ın hastaneye gelip bavuldaki bombayı patlamasıyla hastane binası yerle bir oldu. İşte, Arka Sokaklar nefes kesen son bölüm özeti.

 

Arka Sokaklar yeni sezona dün 409. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin ilk bölümünde heyecan hiç eksilmedi. Erdal'ın hastane binasına getirdiği bombayı patlatmasıyla, hastane yerle bir oldu. Hastanede bulunan ekip molozların altında kalarak yaşam savaşı verdi.
İşte, Arka Sokaklar 409. bölüm fragmanı ve özetiyle sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI
Ekip Rıza Babanın gözlerini açıp, uyanmasına sevinirken beklenmedik gelişmeler yaşandı. Erdal’ın hastaneye gelip bavuldaki bombanın patlamasıyla hastane binası yıkıldı. Ekip molozlar arasında kaldı ve her yer karanlığa büründü. Herkes şaşkınlık içinde.Pınar patlayan bombanın etkisinden kurtulmaya çalışarak Ayla ile birlikte Rıza Babanın yanına koştu. Bu sırada hastane adeta yerle bir olmuş, hastane personeli, hastalar, oradaki herkes canını kurtarma derdine düşmüş durumda. Ekibe bu suikastı düzenleyen Azmi’nin ölü veya diri olarak etkisiz hale getirilmesi artık herkes üzerine görev oldu.

Aradan 2 ay geçmiş, Rıza Baba eşofmanlarını giyip sabah yürüyüşüne çıkar. Ömründe ilk defa 2 ay izni, bu vurulma olayı ile yapmak zorunda kaldığını hatırlar. Bunca olandan sonra, bunca yıllık emeğinden sonra dinlenmeyi hak etse de, yanıldığını düşünür. Önce ekibin başına gelmeyen kalmamıştır. Sonrasında da memleketin. Önce havaalanındaki patlama, derken Ülkenin yaşadığı büyük ihanet. Rıza Babanın tatili zorunlu olarak artık bitmek zorunda kalır. Başlarında çok büyük bir görev var. Mitçi Faruk’tan gizli görev dosyası ellerine tutuşturulur. Firari Albay Yüksel Yörük Türkiye’dedir. Ve fazlasıyla tehlikelidir.
Ekipte hemen hemen herkes tatili sırayla yapar. Mesut ve Selin henüz tatile çıkamamış, Hüsnü başkomiserin de tatilde olması sebebiyle yoğunlukta fazlasıyla artar. Hüsnü’nün tatilden dönmesiyle Mesut bir boşluk yakalayıp, Selin’e de yaptığı sürpriz ile baş başa tatile giderler.

 

YORUMLAR
  Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz
Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz