A24.com.tr » ajanda » Arca Karel kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Arca Karel kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Arca Karel kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına yeni katılan damat adayı Arca Karel kimdir? Kaç yaşında kime talip oldu?

  Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Kısmetse olur 9 Ocak Pazartesi günü Eve yeni gelen Damat adayı Arca Karel kimdir? Gökhan'ın elenmesi ile erkekler evinde eksiklik oluşan damat adayları arasına bir yenisi daha eklendi. Hafta sonu gerçekleşen final gecesinin ardından Pazartesi günü eve hem yeni bir gelin adayı hem de yeni bir damat adayı geldi. Kısmetse olur damat adayı Arca Karel kimdir ?Kim için talip olacak? işte merak edilen detaylar.

Kanal D ekranlarının hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında izleyici karşısına çıkan kısmetse olur programı Seda Akgül'ün muhteşem sunumu ile yayın hayatına devam ediyor. İzlenme rekorları kıran evlilik yarışmasında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu hafta Gökhan'ın diskalifiye olması ve ardından sevgilisi Rabia nın elenmesi izleyiciler üzerinde şok etkisi yarattı. Bir anda biten Rabia Gökhan ilişkisinin ardından Sibel ve Gökhan'ın yıldırım aşkına tutulması da oldukça ilginç geldi. Bakalım Gökhan eve yeniden gelip Sibel ile aşk yaşayabilecek mi? Bu aşk izleyicilerin gözünde tutacak mı merak ediliyor.

Diğer yandan kısmetse olur evine yeni bir Damat adayı geldi yakışıklı ve karizmatik duruşu ile gelin adaylarının yüreğini hoplatan Arca oldukça dikkat çekici geldi kızlara. Ancak Damat adayı Ercan'ın gelinler evine girmesi ile Tuğçe bir anda gülmeye başladı. Çünkü İçeri girmeden önce tam istediği adayı söylerken onun görüntüsü hoşuna gitti gibi görünüyor.

Arca Karel kimdir

Tekstil işiyle uğraşan damat adayının İstanbul'u ve yalnız yaşıyor.Aynı zamanda 28 yaşında.Kendisine Kısmetse Olur evinde bol şanslar diliyoruz.

 

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk