A24.com.tr » eğitim » Aöf sınav giriş belgesi - Aöf sınav tarihleri - aöf sınav tarihleri 2017 - açıköğretim sınav tarihleri 2017

Aöf sınav giriş belgesi - Aöf sınav tarihleri - aöf sınav tarihleri 2017 - açıköğretim sınav tarihleri 2017

Aöf sınav giriş belgesi - Aöf sınav tarihleri - aöf sınav tarihleri 2017 - açıköğretim sınav tarihleri 2017

Haziran ayının ilk haftası yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dönem sonu sınavlarının giriş yerleri açıklandı. Adayların sınav yerlerine giriş belgeleriyle gitmesi gerekiyor.

Anadalo Üniversitesi tarafından düzenlenen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi sonu sınavlarının giriş yerleri açıklandı. Sınava girecek öğrenciler, sınav giriş belgelerine 'öğrenci otomasyon sistemi' üzerinden erişebilecek. İşte sınavla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV TARİHİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi son sınavları 3 Haziran 2017 - 4 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. AÖF sınavına girecek olan öğrencilerin yanlarında kimliklerini ve sınav giriş belgelerini bulundurmaları zorunludur.

GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF dönem sonu sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesine erişebilecekler. AÖF sınav giriş belgesinin görüntülenebilmesi için T.C. kimlik no ve öğrenci şifresinin sisteme girilmesi yeterli.

SINAV İÇİN GEREKEN BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. 

YORUMLAR
  Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)
Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)