A24.com.tr » eğitim » AÖF (Açıköğretim Fakültesi) vize ve final tarihleri, AÖF vizeleri ne zaman ?

AÖF (Açıköğretim Fakültesi) vize ve final tarihleri, AÖF vizeleri ne zaman ?

AÖF (Açıköğretim Fakültesi) vize ve final tarihleri, AÖF vizeleri ne zaman ?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yeni dönem kayıtlarının sona ermesinin ardından 2017 yılı AÖF vize ve final sınavlarının ne zaman yapılacağı sorusu sorulmaya başlandı. AÖF vizeleri ne zaman?

Dışardan fakülte bitirmek isteyen adayların tercih ettiği Açık Öğretim Fakültesi (AÖF)'de yeni dönem kayıtları sona erdi. Yeni dönemde kayıtlarını yaptıran öğrenciler, vize ve final sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. AÖF vize ve final tarihleri ne zaman?

2017 - 2018 AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversite öğrencilerinin gireceği 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı AÖF vizeleri Güz Dönemi Ara Sınavı 25 - 26 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecek.

AÖF SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 13 - 14 Ocak 2018
Bahar Dönemi Ara Sınavı 14 - 15 Nisan 2018
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 02 - 03 Haziran 2018
2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018

Not: Sınav tarihlerinde olağanüstü haller dışında her hangi bir değişiklik yapılmamaktadır. Konuyla ilgili olarak herhangi bir tereddüt halinde AÖF bürolarından bilgi alınması, aksi duyuru veya duyumlara itibar edilmemesi son derece önemlidir. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü zorunlu hallerde ilan edilen bu sınav tarihlerini değiştirebilir.

AÖF'DE YANLIŞLAR DOĞRULARI GÖTÜRECEK Mİ?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak! Kaynak: Açıköğretim'de 4 Yanlışın 1 Doğruyu Götürmesi Kuralı Öğrencilerin Tepkisine Rağmen Sürecek  

YORUMLAR
  Cüneyt Arkın'ın sahnede zor anları!
Cüneyt Arkın'ın sahnede zor anları!