A24.com.tr » eğitim » AÖF 3 ders sınavı soruları açıklandı mı?

AÖF 3 ders sınavı soruları açıklandı mı?

AÖF 3 ders sınavı soruları açıklandı mı?

Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği AÖF 2017 üç ders sınav soruları ne zaman açıklanacak? Sonuçların 23-25 Temmuz'da açıklanması bekleniyor.

Son sınava 22 Temmuz 2017 tarihinde giren öğrenciler sınav sorularının yayınlanmasını beklerken, soruların ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. AÖF Kampüs’te soruların 23 Temmuz ila 25 Temmuz 2017 tarihleri arasında yayınlanması bekleniliyor.

Açık Öğretim Fakültesi, mezun olma durumunda olan öğrenciler için hazırladığı yeni sınav sistemine dair kendi sitesinden duyuruda bulundu. Son sınava hangi öğrencilerin katılabileceğini maddeler üzerinden açıklayan fakülte, sınav tarihini 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 14:00 olarak belirledi. Son sınav yerleri 14 il olarak belirlenirken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de sınava girilebileceğini açıkladı. Sınav merkezleri: Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon, Van.

SON SINAVA HANGİ ÖĞRENCİLER GİRDİ?

Öğrenci kayıt olduğu tüm dersleri aldıysa, sadece 3 dersten kaldıysa, mezun olamadığından ötürü sınava girebilme hakkına sahip. Son sınav için kayıt yaptıran öğrenciler sınava girebilme hakkına sahip. Sınav notu olarak DZ veya YZ alan öğrenci son sınava giremedi. Staj yapan öğrenci mezun olma durumunda olup tüm dersleri almışsa sınava öğrenciler sınava girdi. 

YORUMLAR
  Sağlıkları ve rolleri gereği kilo veren ünlü isimler
Sağlıkları ve rolleri gereği kilo veren ünlü isimler