A24.com.tr » medya » Anne 30. yeni bölüm fragmanı neler olacak?

Anne 30. yeni bölüm fragmanı neler olacak?

Anne 30. yeni bölüm fragmanı neler olacak?

Star Tv'nin sevileni Anne'de son bölümde yine olanlar oldu. peki gelecek bölümde neler yaşanacak?

 Star Tv'nin sevilen dizisi Anne yine izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşattı. Peki gelecek bölümde neler olacak? 

 ANNE DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Başta birahanesinin kapanması olmak üzere hayatında ters giden her şeyden Sinan’ı sorumlu tutan Cengiz, intikam için Zeynep’i kaçırdı. Evinde kalmaya başlayan Zeynep’in hala dönmemiş olması Aysel’i tedirgin etmeye başlamıştı. Sonunda Aysel dayanamayıp ve Gönül’ü aradı. Zeynep’in ortalarda olmaması Gönül’ü de endişelendirdi. O da Zeynep’i son gören kişi olan Sinan’ı aradı. Ama Sinan’ın da Zeynep’in nerede olabileceğine dair en ufak bir fikri yoktu. Sinan hemen araştırmaya koyulur, hatta Şulelere bile gitti. Fakat Zeynep’e dair hiçbir iz bulamadı.

Gönül, Zeynep Anne ve Sinan Zeynep’in kayıp olmasıyla ilgili birbirlerini telkin etmeye çalışırken Cengiz Sinan’ı aradı. Zeynep’i kendisinin kaçırdığını söyledi. Sinan deliye döndü. Cengiz’in asıl amacı Sinan’ı oraya getirtmek ve Sinan’ın gözleri önünde Zeynep’i öldürmekti. Sonra da Sinan’ı öldürecekti. Zeynep Cengiz’in bu plan konusunda ne kadar kararlı olduğunu gördükçe dehşete düşmeye başladı.
Sinan’ı iyice deli etmek isteyen Cengiz, Zeynep’in rahatsız edici bir fotoğrafını Sinan’a yolladı. Sinan çıldırdı. Ama bu fotoğraf sayesinde Cengiz’in izini bulabileceklerini fark etti. Sinan hemen emniyettekileri harekete geçirdi. Sonunda Cengiz’in telefonuna dair bir iz bulundu.

ANNE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Melek, kendi küçük dünyasında her an mutluluk bulan ve hayallerle yaşayan küçük bir kız çocuğudur. Geçici bir süre Melek’in okulunda öğretmenliğe başlayan Zeynep ile yolları kesişir. Şule için kızı Melek adeta yüktür ona. Sevgilisi Cengiz’e olan tutkusu yüzünden, onun kızı Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Bu durum Zeynep öğretmen tarafından dikkatlerden kaçmaz. Zeynep öğretmen geçici süre başladığı okuldaki bir öğretmenle Melek’in bu durumunu takip etmek ister. Cengiz ile Şule için zor anlar kapıyı çalacaktır.

Diğer yandan İstanbul’dan gelen düğün davetiyesi Zeynep’i fena halde gerecektir. Zeynep’in yeniden ailesiyle ilgili alacağı karar ilişkilerini gözden geçirmelerine neden olur. Melek’e çoğu zaman sokaklar evden daha güvenli olur. Ancak tavşanıyla bir akşam vakti gezdiği gün başına geleceklerden haberi dahi yoktur.

Üniversiteye yapmış olduğu başvuru sonucu olumlu yanıt alan Zeynep, artık ideallerindeki işi yapacaktır. Fakat planlardan değil başa geleceklerden ibaret bir hayatın olduğunu anlayacaktır. Talihsiz bir olayla gece yarısı yolları ve hayatları kesişen Zeynep öğretmen ile Melek, dönüşü asla olmayacak bir yola baş koyarlar. Tehlikeli bu macerada sonunun ne olacağını bilmeyen ikili başlarına neler geleceğinden haberdar değildir.

YORUMLAR
  Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi
Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi