A24.com.tr » magazin » Anne 22. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Anne 22. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Anne 22. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Star TV'nin en çok beğenilen dizilerinden biri olan Anne, yayınlanan 21. bölümüyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Anne 22. bölüm fragmanı ve yeni son bölüm özeti!

 Star TV'nin yeni dizisi Anne, son bölümüyle izleyenlere büyük bir heyecan yaşattı. Dizinin konusu ve oyunculuklarıyla izleyenlerden tam not alan Anne dizisi 22. bölüm fragmanı yayınlandı.

Anne dizisi ilk bölümünde neler oldu? Melek’in başına neler gelecek? İşte anne dizisi ilk bölümde olanlar ve ikinci bölüm fragmanı. Anne dizisinin konusunu ve oyuncularını da haberimizde bulabilirsiniz.

ANNE DİZİSİ 22. BÖLÜM AYRINTILARI

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek'in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.

Melek'in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz'e bağımlılığı yüzünden, onun Melek'e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek'in durumu Zeynep'in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır.
Öte yandan Zeynep, İstanbul'dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.Melek'e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir.
Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır.

ANNE 22.BÖLÜM FRAGMANI

 ANNE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Cansu Dere'nin başrolde oynanacağı Anne dizisi 25 Ekim Salı günü Star TV'de başlıyor. Anne dizisinin başrollerinde Cansu Dere ile birlikte deneyimli sanatçı Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın yer alıyor. Vahide Perçin ve Cansu Dere, Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra Anne dizisinde karşılaştılar. Anne dizisi, Japon yapımı “Mother” adlı diziden esinlenerek yapılıyor. Dizide Vahide Perçin, Cansu Dere’nin uzun yıllar ayrı kaldığı annesini, Beren Gökyıldız ise Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi canlandırıyor.

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

2009 yılında İstanbul'da doğan Beren Gökyıldız, ilköğrenim eğitimine devam etmektedir. 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı karakterle izleyenleri kendisine hayran bırakan Beren Gökyıldız, yaz sezonunda yayınlanan “Güldüy Güldüy Show” skeçlerinde de oldukça başarılı bir performans sergiledi.

CANSU DERE KİMDİR?

1980 doğumlu Cansu Dere, 2000 yılında kazandığı Miss Turkey Güzellik yarışmasındaki üçüncülük ile mankenlik kariyerine adım atmış oldu. Birçok ünlü modacının defilelerinde kendini gösteren Cansu Dere, televizyon dizilerine 2004 yılında Metro Palas ile başladı. Daha sonra Alacakaranlık adlı dizide yer alan Cansu Dere, 2006'da Sıla dizisinde başrol oynadı. 2009 yılında ise izlenme rekorları kıran Ezel dizisinde Eyşan karakterini canlandırdı. En son 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl'da İranlı Firuze karakterini oynadı.

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

Vahide Perçin, 1965 İzmir doğumludur. Yunanistan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Vahide Perçin, devlet tiyatrolarında başladığı sanat hayatına, 2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı adlı dizide Suzan Kozan adlı rolü ile televizyon dünyasına girmiş oldu. Daha sonra Hırsız Polis dizisinde oynayan Vahide Perçin, 2006 senesinde başrolünü Çetin Tekindor ile paylaştığı İlk Aşk dizisinde oynadı. 2007 yılında ise Annem dizisinde Zeynep Eğilmez karakteri ile seyircilerin karşısına çıkan Vahide Perçin, Adını Feriha Koydum dizisinde yer aldı.

Deneyimli sanatçı, 2011 yılında meme kanserine yakalandığını öğrendi ve yoğun bir tedavi sürecine girerek hastalığı yenmeyi başardı ve Merhaba Hayat dizisi ile televizyon ekranlarına döndü. En son 2013'de Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandırdı.

YORUMLAR
  Ülke yöneten kadınlar
Ülke yöneten kadınlar