A24.com.tr » magazin » Aleyna Tilki kimdir kaç yaşında nereli?

Aleyna Tilki kimdir kaç yaşında nereli?

Aleyna Tilki kimdir kaç yaşında nereli?

"Cevapsız Çınlama" adlı şarkısıyla son haftaların en popüler ismi haline gelen Aleyna Tilki, kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Tartışmanın sebebi Tilki'nin şarkıcılığı değil yaşı.

Youtube'daki "Cevapsız Çınlama" adlı şarkısı 100 milyon izleyiciye yaklaşan Aleyna Tilki, her geçen gün popülerliğini artırıyor. Trabzon Of doğumlu bir anne ile Rusya göçmeni bir babanın kızı olan 16 yaşındaki Tilki, kendisini Konyalı olarak tanıtıyor. Genç şarkıcı; sesini annesinden, yeteneğini ise babasından aldığını söylüyor.

YETENEK SİZSİNİZ'E KATILMIŞ

Aleyna Tilki'nin daha önce Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz programına yarışmacı olarak katıldığı ve jüridekilerin büyük beğenisini kazandığı ortaya çıktı. Tilki, yarışmada yarı finale kadar yükselme başarısı göstermiş.

ŞÖHRETİNİ ARTIRIYOR

Türkü ile başlayıp pop müziğe geçiş yapan 16 yaşındaki genç şarkıcı, klibinde ve gece kulüplerinde verdiği konserlerdeki "seksi liseli kız" imajı nedeniyle kamuoyunu 2'ye bölmüş durumda. Bir kesim Tilki'nin bu yaştaki giyim tarzının uygunsuz olduğunu savunurken bir kesim de giyime değil sesine dikkat çekip Tilki'ye destek oluyor.

"BEN ZATEN ÜNLÜYDÜM"

Henüz lise 2. sınıf öğrencisi olmasına rağmen içki içilen mekanlarda gece geç saatlerde konser veren Tilki, hakkındaki eleştirilere bir konser öncesi cevap verdi. Eleştirilerin normal olduğunu belirten Tilki, "Ben hep ünlüydüm. Küçüklüğümden bu yana popüler biri oldum. Parmakla gösterildim. İkamet ettiğimiz muhitte herkes beni tanırdı. Okulda da aynı şekilde. Bu nedenle popüler biriydim. Ama beni sevmeyenler de vardır tabii ki. Eleştiri ve kıskançlıkları normal kabuk ediyorum. Çünkü ilk kez karşılaştığım bir durum değil. Küçüklüğümden bu yana alışığım" ifadelerini kullandı.

"YAŞIMA UYGUN GİYİNİYORUM"

Tilki, yaşıtlarına kötü örnek olduğu yönündeki eleştirilere aldırmadığını söyleyip, " Makyaj yapmıyorum. Giyim tarzım yaşıma göre uygun. Hatta benim yaşımda olup benden daha büyük giyinenler var. Yaşımı 16 olarak bile görmüyorlar" deyip gece kulüplerinde verdiği konserlere annesi ve avukatlarıyla beraber gittiğini belirtti.

"SELDA BAĞCAN'A HAYRANIM"

Selda Bağcan'ı küçüklüğünden beri dinlediğini ifade eden Tilki, “Selda Bağcan hayranıyım. Küçüklükten beri onu dinliyorum. Düet yaparsam eğer Selda Bağcan’la yaparım” diyerek Bağcan’a çağrı yaptı.

Küçüklüğünden beri ünlü türkücü Selda Bağcan'ın hayranı olduğunu belirten Aleyna Tilki, "Onun hayranıyım. Eskiden beri dinliyorum. Eğer biriyle düet yapacaksam bu kişi Selda Bağcan olur" ifadelerini kullanarak ünlü sanatçıya adeta haber yolladı.

 

YORUMLAR
  Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia
Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia