A24.com.tr » magazin » Aleyna Tilki kendisini Ahmet Kaya ile aynı kefeye koydu

Aleyna Tilki kendisini Ahmet Kaya ile aynı kefeye koydu

Aleyna Tilki kendisini Ahmet Kaya ile aynı kefeye koydu

Son dönemin adından sıkça söz ettiren şarkıcılarından Aleyna Tilki'nin katıldığı bir radyo programında kendisini Ahmet Kaya ile kıyaslaması, Ahmet Kaya hayranlarının tepkisini çekti.

Aleyna Tilki şarkılarıyla ve açıklamalarıyla tartışma yaratmaya devam ediyor. Konuğu olduğu radyo programında kendisini Ahmet Kaya ile kıyaslayan Aleyna Tilki, Ahmet Kaya hayranlarının tepkisini çekeceğe benziyor.

Number1 Türk Fm'de yayınlanan "Kadir Çetin ile Numberone Star'ın" bu haftaki konuğu genç şarkıcı Aleyna Tilki'ydi. Samimi açıklamalarda bulunan genç şarkıcı, kendini bir tek Ahmet Kaya ile mukayese ettiğini belirtti.

"YOUTUBE'A 'A' YAZINCA ÖNCE AHMET KAYA SONRA BEN"

Kadir Çetin'in "Cevapsız Çınlama şarkısı ile 300 milyonu geçtin, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan ismi oldun" demesi üzerine Aleyna Tilki, "Google'da en çok aratılan ilk benim ikinci şeyse "Slime" nasıl yapılır. İlk Aleyna Tilki yani Youtube'ta da 'A' yazınca Ahmet Kaya ikinci benim" dedi.

 

NE ZAMAN EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI

Aile hayatını çok sevdiğini ve kendisinden bir parçanın da olmasını çok istediğini söyleyen genç şarkıcı, 25 yaşında evleneceğini ve mutlaka çocuk yapacağını söyledi.

 

"KONSERİMDE OTURAN TEYZELERİ GÖRÜNCE..."

Hedef kitlesi olmayan insanların da onu dinlediğini belirten Aleyna Tilki "Sokakta bebeklerden tutun 70'li 80'li yaşlara kadar uzanan teyzeler, babanneler, amcalar da dahil olmak üzere beni dinliyorlar. Konserlerimde oturan teyzeleri görünce dedim ki kendime Aleyna sanırım oldu bu iş" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Yunus yıldırım 2018-05-20 04:35:50

    Sizin şarkınızı kaç tane insan ezbere biliyor? Ancak Ahmet KAYA üstadın tüm şarkılarını nerdeyse bilmeyen Türk vatandaşı yoktur. Kendinizi Ahmet KAYA ile aynı kefeye koyacak kadar hadsizleşemezsiniz kusura bakmayın.

  Şahan Gökbakar gelen bir tweet üzerine öyle bir cevap verdi ki!
Şahan Gökbakar gelen bir tweet üzerine öyle bir cevap verdi ki!