A24.com.tr » magazin » Ahmet Kayakesen kimdir kAç yaşında?

Ahmet Kayakesen kimdir kAç yaşında?

Ahmet Kayakesen kimdir kAç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele: Yeniden Doğu dizisinin oyuncularından Ahmet Kayakesen, sevgilisi Burcu Binici'yi aldattığı iddiasıyla bir anda gündemin öne çıkanları arasında yer aldı.

Bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Burcu Binici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Ahmet Kayakesen'in kendisini Kertenkele dizisindeki rol arkadaşı Yazmen Bakeer ile aldattığını duyurdu. Binici bu iddiayı sevgilisinin telefonundaki WhatsApp konuşmalarına dayandırdı ve aldatıldığını kamuoyuna açıkladı.

KİMDİR?

5 Ocak 1984 doğumlu Ammet Kayakesen, İzmir'de dünyaya gelmiştir. 184 cm boyundaki Kayakesen, 72 kilo ağırlığındadır. 32 yaşındaki oyuncunun göz rengi ela, burcu ise oğlak.

Ahmet Kayakesen 1984 yılında İzmir'de doğmuştur. Çılgın Dersane dizisi ile kariyerine adım atmıştır ve Kocamın Ailesi dizisi ile ekranların tanınan yüzü haline gelmiştir. Şimdilerde ise Hanım Köylü dizisinde yer almaktadır.

Oyunculuk kariyerine 2013 yılında rol aldığı Çılgın Dersane 3 filmiyle adım atan Ahmet Kayakesen, 2014 yılında Fox TV'deki Kocamın Ailesi adlı dizide, 2016'da ise Star TV'deki Hanım Köylü dizisinde oynamıştır. Hanım Köylü reytingleri düşük gelince dizi erkenden yayından kaldırıldı.

Kayakesen şu anda ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele: Yeniden Doğuş'un oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizide gündüzleri "Murat Komiser" rolünü canlandıran oyuncu, gece ise "Ay Yıldızlı Adam" oluyor. Kendisi Kertenkele'dir ama yüzü değiştirilmiştir. Devlete çalışan Murat Komiser, Ejder'in peşindedir.

YORUMLAR
  Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?
Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?