A24.com.tr » magazin » Adriana Lima'dan Türkiye çıkarması!

Adriana Lima'dan Türkiye çıkarması!

Adriana Lima'dan Türkiye çıkarması!

Dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Adriana Lima'nın, daha önce çok sevdiğini belirttiği Türkiye'ye yine yolu düştü.

 Antalya'da 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'un yıldızı, top model Adriana Lima olacak.

İLGİLİ HABER Adriana Lima, banyo fotoğrafını paylaştı Adriana Lima, banyo fotoğrafını paylaştı

Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek şovda, podyuma baş manken olarak çıkacak Adriana Lima, dört kıyafet sergileyecek.

İLGİLİ HABER Adriana Lima'nın aklı uçtu! Adriana Lima'nın aklı uçtu!

İlk olarak 2013 yılında katıldığı Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan Lima, 9 Haziran günü The Land of Legends Theme Park'ta özel olarak hazırlanacak podyumda 50 mankenle birlikte yürüyecek. Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, yaptıkları teklifi kabul eden Adriana Lima'nın, Türkiye'ye yeniden gelecek olmaktan dolayı heyecanlandığını belirtti.

İLGİLİ HABER 'Yerli Adriana Lima'ya sevgili dayanmıyor 'Yerli Adriana Lima'ya sevgili dayanmıyor

Hikmet Eraslan, “Bu yıl en büyük şovumuza hazırlanıyoruz. Gerek podyumda yürüyecek isimlerle, gerekse defilemizi gerçekleştireceğimiz Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land Of Legends Theme Park'la uzun süre konuşulacak görkemli bir şova imza atacağız. Bu yıl, baş mankenimiz Adriana Lima'nın yanı sıra sürpriz isimleri de Antalya'da ağırlıyor olacağız" dedi.

YORUMLAR
  Güzelliğin izini ülkeleri gezerek süren sanatçı (Dünya'nın en güzel kızları)
Güzelliğin izini ülkeleri gezerek süren sanatçı (Dünya'nın en güzel kızları)