A24.com.tr » magazin » Acun açıkladı! Serhat Akın diskalifiye mi oldu?

Acun açıkladı! Serhat Akın diskalifiye mi oldu?

Acun açıkladı! Serhat Akın diskalifiye mi oldu?

Survivor 2017'de Ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan Serhat Akın, sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Daha önce de uzun süre yarışamayan Serhat'la ilgili kararı Acun Ilıcalı açıkladı.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve büyük izleyici kitlesine sahip olan yarışma programı Survivor’dan üzücü bir haber geldi. Ünlüler takımında yer alan ve futboluyla ismini akıllara kazıtmayı başarmış oyuncu Serhat Akın’ın ameliyat olacağı açıklandı. Bir çok oyunu kazandıran başarılı yarışmacı 25 martta yayınlanan bölümde ekranlarda gözükmedi.

Ekranlarda gözükmeyen Serhat Akın’ın ameliyat olacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Neden ameliyat olacağını söylemeyen Ilıcalı, sadece rahatsız olduğunu belirtti. Başarılı yarışmacının bir süre programa katılamacağını açıkladı. Sevilen yarışmacı ameliyattan sonra yarışmaya devam edecek mi bilinmiyor.

Diskalifiye olacak mı?

Ünlüler takımı takım arkadaşlarından birini ameliyata yolladı ve bundan sonra yarışmalarda eksik oynayacak. Serhat Akın’ın yarışmalara ne zaman döneceği henüz belli değil hatta sakatlığın ciddi olması halinde diskalifiye olma durumu bile bulunmakta. Fakat şu an için ciddi bir durum görünmüyor. Ameliyattan sonra programa devam edebileceği Acun Ilıcalı tarafından belirtildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Game of Thrones karakterleri Baba filminin dünyasına gitse nasıl görünürdü?
Game of Thrones karakterleri Baba filminin dünyasına gitse nasıl görünürdü?