A24.com.tr » magazin » ABD'li aktör Walken'den Türkiye açıklaması

ABD'li aktör Walken'den Türkiye açıklaması

ABD'li aktör Walken'den Türkiye açıklaması

54. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan ABD'li aktör Walken, "Teklif gelirse Türkiye'de çalışmak isterim" şeklinde açıklamada bulundu.

 54. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan ABD'li sinema oyuncusu Christopher Walken, teklif gelmesi halinde Türkiye'de çalışmak istediğini söyledi.

Festivalde "Onur Ödülü" verilen ABD'li oyuncu Walken, festival kapsamında Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu'nda, 1990 yapımı New York'un Kralı (King Of New York) filminin gösteriminin ardından düzenlenen söyleşide filmin, çocukluğunu yaşadığı New York'da geçtiğini, filmde görülen sahnelerin kendi çocukluğunun geçtiği sokaklar gibi olduğunu belirtti.

Ailesinin İskoçya'dan ABD'ye göç ettiğini dile getiren Walken, o zamanlar maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının dans kurslarına gittiğini, kendisinin de bu kurslara katıldıktan sonra birkaç müzikalde ufak rolde oynayarak "ekmek parasını" kazandığını ifade etti. Walken, müzikal ve kumpanyalarda oynadıktan sonra bir filmde ufak bir kol kaptığını, sonrasında ise 5 yıl hiçbir teklif alamadığını, aradaki bu süreyi de tiyatro oyunlarıyla doldurduğunu kaydetti.

YORUMLAR
  2017 yılının en büyük 'hacking' olayları
2017 yılının en büyük 'hacking' olayları