A24.com.tr » yaşam » Egm ehliyet MEB 8 Ekim ehliyet Sınav sonuçları sorgulama sistemi 2017

Egm ehliyet MEB 8 Ekim ehliyet Sınav sonuçları sorgulama sistemi 2017

Egm ehliyet MEB 8 Ekim ehliyet Sınav sonuçları sorgulama sistemi 2017

8 Ekim günü gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları bugün açıklanacak. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizde yayınlanacak.

 8 ekim tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları bugün açıklanıyor.

MEB'in ehliyet sınav sonuçlarını bugün saat 16.00'a kadar açıklaması bekleniyor. Daha önceki sınavları 10 gün içinde açıklayan MEB sınav sonuç sorgu sayfasını bugün erişime açacak. Ehliyet sonuçları MTSAS giriş ekranından TC numarası ile sorgulanacak.

Ehliyet sonuç bilgis adayların evine posta ile gönderilmeyecek. Ehliyet sonuçları MEB-MTSAS sınav sonuç sorgu ekranında online olarak sorgulanacak.

8 EKİM EHLİYET SINAV SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

EHLİYET SINAV SONUÇLARI MEB SONUÇ SAYFASI
8 Ekim 2016 günü yapılan ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? En az 70 puan alan adaylar, sürücü belgesi almaya bir adım daha yaklaşacak. Bu adımı geçen sürücü adayları ehliyet sınavı için direksiyon sınavına girecekler. Peki adayların sabırsızlıkla beklediği ehliyet sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Stajyer sürücü adayları, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursiyerleri Sınavı'na (MTSKS-5) 8 Ekim saat 11.00'de girdi. Adaylar, ehliyet sınav sonuçlarını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

8 EKİM EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
18 yaşını doldurmuş her bireyin almaya hak kazandığı Sürücü Belgesi için düzenlenen ehliyet sınavı 8 Ekim'de tamamlandı. En son 27 Ağustos'ta yapılan Ehliyet sınavının sonuçları sınavdan 11 gün sonra açıklanmıştı. 08 ekim'de gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 18-19 Ekim tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Yapılacak herhangi bir resmi açıklamayı haberimizde sizlere sunacağız.

YORUMLAR
  Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!
Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!