A24.com.tr » medya » 3 Adam TV 8 ile yolları ayırdı

3 Adam TV 8 ile yolları ayırdı

3 Adam TV 8 ile yolları ayırdı

Yeni sezonda yayında olup olmayacağı merak edilen TV 8'in sevilen talk show programı 3 Adam'ın TV 8 ile kesin olarak yolları ayırdığı öğrenildi. Açıklamayı Eser Yenenler sosyal medya üzerinden yaptı.

Bir süredir akıbeti merak edilen 3 Adam'ın yeni sezonda TV 8'de olmayacağı kesinleşti. Geride bıraktığımız günlerde Acun Ilıcalı’nın bu program ve ekiple ilgili bir karara varmadığını hatta yola birlikte devam etmeyecekleri yazılmıştı. Bu gelişmelerin ve haberlerin ardından Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ile birlikte çektiği bir video üzerinden konuyla ilgili açıklamada bulunmuş; “Şeymacığım müsaade edersen yeni projelerimizi konuşacağız” diyerek Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile yeni projesini duyurmuştu. Ancak konunun gerçek yüzü çok daha farklı çıktı.

DAHA DOĞRU ZAMANDA DAHA DOĞRU YERDE

Konunun taraflarından İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler, sosyal medya hesabından yaşanan gelişmelerle ilgili bir açıklamada bulunarak Acun Medya ile yollarını ayırdıklarını ve kendi yapım şirketlerini kurma kararı aldıklarını duyurdu. İşte İbrahim Büyükak’ın o paylaşımı ve satırları: 

YORUMLAR
  Sosyete kasabı Nusret'in sosyetik müşterileri
Sosyete kasabı Nusret'in sosyetik müşterileri