A24.com.tr » medya » 21 şubat salı Survivor'da kim elendi?

21 şubat salı Survivor'da kim elendi?

21 şubat salı Survivor'da kim elendi?

Survivor son bölümünde ada konseyi ile birlikte ünlüler takımında bir isim adaya veda edecek. Dokunulmazlık oyunlarının ikisini de kaybeden ünlülerde adaya kim veda etti?

 Survivor yeni bölümünde adaya veda eden isim büyük bir merakla bekleniliyordu. Adadan ayrılan isim Berna oldu.

Survivor 2017'de eleme adayı olan isimler belli oldu. bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler, eleme adayı olarak 4 ismi belirledi. Yapılan ilk konseyde Sabriye ve Sedat eleme adayı oldu. İkici konseyde ise Berna ve Şahika eleme potasına giren diğer iki isim olarak belirlendi. Böylece, Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna eleme adayı oldu.

Survivor 2017'de kim elendi sorusunun yanıtı, bu akşam gerçekleşecek olan konseyde SMS oylamasının sonucuna göre belli olacak. SMS oylamasından en az oyu alan isim, Survivor 2017'ye veda edecek.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNDA KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam iki takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Yatak ödülü için karşı karşıya gelen iki takımdan kazanan taraf her iki turda da başarı gösteren Ünlüler takımı oldu. Ödül oyunu sonrası Ünlüler takımı sevinç çığlıkları atarak galibiyeti kutlarken Gönüllüler takımında büyük bir gerginlik yaşandı. İki takım arasında da söz dalaşı yaşanınca da Acun duruma müdahale etti.

ÖDÜL OYUNUNDA TALİHSİZ KAZA!

Ödül oyununda Fatih’le canla başla mücadele eden Gökhan, havuza atladığı esnada çenesini engele çarptı. Fakat oyunu bırakmayan Gökhan parkur sonunda galip gelerek takımına bir sayı kazandırdı. Daha sonra çenesinin açıldığını fark eden başarılı Yarışmacıya doktor müdahalesi gerçekleşti ve Gökhan’ın çenesine dikiş atıldı.

YORUMLAR
  Bir dizi daha final yapıyor! Bütçe sorunları nedeniyle TRT 1 iddialı dizisinden vazgeçti!
Bir dizi daha final yapıyor! Bütçe sorunları nedeniyle TRT 1 iddialı dizisinden vazgeçti!