A24.com.tr » şans oyunları » 20 Mart on numara sonuçları açıklandı işte o şanslı rakamlar

20 Mart on numara sonuçları açıklandı işte o şanslı rakamlar

20 Mart on numara sonuçları açıklandı işte o şanslı rakamlar

Milli Piyango İdaresi'nin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği On numara sonuçları haberimizde. 20 Mart pazartesi MPİ...

20 Mart Pazartesi on numara sonuçları MPİ  haberimizde... Her pazartesi  günü oynayanlara milyonlarca lira kazandıran On numara çekilişi yine büyük heyecan yaşatıyor. Doldurulan kuponlar üzerinden kurulan hayaller de renk katıyor. On numara oyuncuları çekilişlerde en çok hangi numaraların çıktığını ve ne kadar verdiğini de merak ediyor. 20 Mart  Pazartesi akşamı yapılacak On numara çekilişi öncesindeki son haberleri sizlere aktarıyoruz...

20 MART PAZARTESİ ON NUMARA SONUÇLARI M

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir çok yerde sayısal loto bayisi bulup kolayca oynayabileceğiniz bir şans oyunu olup bir çok kişinin her hafta büyük bir keyif ile oynadığı bir Milli Piyango İdaresine bağlı şans oyunudur. Her hafta Cumartesi akşamı canlı olarak çekilen Sayısal Loto ise yine oynayan kişilerin büyük bir merakla izlediği programlardan bir tanesidir.

Sayısal lotonun çok basit oynanması ve tamamen şans ile alakalı olmasından çok tercih edilme nedenleri arasında olmuştur. 1 den 49 kadar olan sayısallardan 6 adet sayı işaretleyip bu işaretlediğiniz sayılardan yapılan çekilişle aynı olması durumda ikramiye kazanabiliyorsunuz. İkramiyeler ise 3, 4, 5 ve 6 bilenlere verilmektedir.

Sayısal Lotonun her bir kolonu 0,75 kuruş olmakta ve bir kağıtta 6 kolon bulunmaktadır. İkramiyeler ise o haftada ne kadar kişi oynamayıp hasılat ne kadar ise hepsi eşit miktarlarda kazananlara dağıtılmaktadır.

LOTO TALİH OYUNLARI NEDİR?

Loto talih oyunları nedir hiç merak ettiniz mi işte yanıtı...
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunları arasında : Milli piyango, on numara, şans topu, sayısal loto ve süper loto bulunmaktadır.

ON NUMARA

On Numara oynanışı : 1 ile 80 arasındaki numaralardan çekiliş sırasında belirlenecek olan 22 tane numaradan, 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı tahmin edenler ve bunun yanında hiçbir numarayı tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanırlar. 22 tane numaradan 10 tanesini doğru tahmin eden katılımcı veya katılımcılar büyük ikramiyeyi kazanırlar. Büyük ikramiye bir çekilişte dağıtılmazsa bir sonraki haftaya devredilir.

YORUMLAR
  Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...
Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...