A24.com.tr » şans oyunları » 17 Ağustos Süper Loto Sonuçları ne zaman açıklanıyor

17 Ağustos Süper Loto Sonuçları ne zaman açıklanıyor

17 Ağustos Süper Loto Sonuçları ne zaman açıklanıyor

Milli Piyango İdaresi tarafından her Perşembe akşamı çekilen Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Bu hafta 513'üncüsü çekilecek olan Süper Loto'da 6 bilen ne kadar ikramiye kazanacak?

Perşembe akşamlarının klasiği haline gelen Süper Loto sonuçları ne zaman açıklanıyor? Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleşecek çekiliş için geriye sadece saatler kalırken, şanslı numaralar televizyonda canlı yayınlanacak.

Milli Piyango İdaresi tarafından her Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto'nun 513'üncü hafta çekilişi bu akşam yapılacak. 6 bilenin çıkması durumunda büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin belli olacağı Süper Loto'nun saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte 17 Ağustos 2017 tarihli Süper Loto sonuçları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?
Beş haftadır devreden Süper Loto'da 10 milyona çıkması beklenen büyük ikramiye heyecanını yaşayan vatandaşlar, Süper Loto çekilişini iple çekiyor. Büyük ikramiyeyi kazanmak için bilet satın alanlar, sonuçların açıklanacağı saati araştırıyor. Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat binasında yapılan çekilişler düzenli olarak 21:15'te başlamaktadır. Çekilişin tamamlanması ve çekiliş sonuçlarının vatandaşlara duyurulması ise en geç 21:45'tir.

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Süper Loto sonuçları, ilk ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden (www.millipiyango.gov.tr) yayınlanmaktadır.

Sonuçları öğrenmek isteyen vatandaşlar, en geç 21:45'ten sonra MPİ'nin resmi sitesine girerek sonuçları öğrenebilir. Aynı zamanda resmi sonuçlar açıklandıktan sonra, Süper Loto sonuçları Habertürk Şans Oyunları sayfasına da eklenmektedir. 

YORUMLAR
  2016'da yaşadığımız kötü olaylar...
2016'da yaşadığımız kötü olaylar...