A24.com.tr » kadın » 11 ayda 4 çocuk doğurdu

11 ayda 4 çocuk doğurdu

11 ayda 4 çocuk doğurdu

30 yaşındaki bir anne, 11 ayda tam 4 çocuk dünyaya getirerek şaşkınlık yarattı. Galler'de Becky Johns isimli bir kadın, geçen yılındaki doğumundan 11 ay sonra bu kez üçüz bebek doğurdu.

Britanya'da yaşanan ilginç olay tüm dün dünyannı dikkatini çekti.

Galler'in Swansea kentinde yaşayan Becky Johns (30) ve Jason Evans çifti, geçen yıl şubat ayında dünyaya gelen Mya'yı kucaklarına aldıklarında çok mutlu olmuşlardı. Becky ve Jason, doğumdan hemen sonra, Mya ile yaş farkı çok bulunmayan, ona oyun arkadaşı olacak bir bebek daha istemeye başladı... Ancak istediklerinden fazlasını alacaklarından haberleri yoktu.

Anne Becky, "Mya'dan sonra hemen bir bebek daha yapmak istedik. 9 yaşındaki kızımız Kayla büyüdüğü için Mya'ya bir oyun arkadaşı gerekiyordu. Tekrar hamile kalmam biraz zaman alabilir diye hemen denemeye başladık. Birkaç hafta sonra hamilelik testi yaptığımda iki mavi çubuğu gördüm ve hamile kaldığımı anladım. Yeniden hamile kalmam için birkaç hafta yeterli olmuştu" dedi.

9 yaşında bir kız çocukları daha bulunan Becky Johns'un mucize şekilde yeniden hamile kalması herkesi şaşırtırken, doktora gittiklerinde çocukların üçüz olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık daha yaşadılar.

Anne Becky Johns, ayrı yumurta üçüzleri olan (soldan sağa) Raya, Phoebe ve Ryan'ı 34 haftalık olduklarında sezaryenle dünyaya getirdi. 

YORUMLAR
  Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i
Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i