A24.com.tr » sağlık » 1 Ayda 25 kilo verdi

1 Ayda 25 kilo verdi

1 Ayda 25 kilo verdi

Sürekli diyet yaptığı halde bir türlü kilo veremeyen adam tüüp mide ameliyatı sayesinde 1 ayda tam 25 kilo verdi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Devlet Hastanesi'nde obezite ameliyatları başladı. Başarı ile sonuçlanan ameliyatı Op. Dr. M.Ferhat Ferhatoğlu, Op. Dr. Kazım Şenol, Op. Dr. Mustafa Kısakürek ve beraberindeki ekip birlikte gerçekleştirdi.

MİDESİ KÜÇÜLTÜLDÜ
Bursa Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı Op. Dr. M. Ferhat Ferhatoğlu, halk dilinde 'tüp mide ameliyatı' denilen ameliyatla hastanın midesinin küçültüldüğü belirterek, bundan sonrada ameliyatlara devam edeceklerini söyledi.
Dr. Ferhatoğlu, "Yaklaşık 3 ay önce hastamız Emre Çukurova hastanemiz genel cerrahi polikliniğine başvurdu. O tarihte hastamız 162 kilogram ağırlığındaydı ve sürekli diyet yaptığını ancak verdiği kiloları geri aldığını belirtti. Kendisine yapılan tetkikler ve değerlendirmeler neticesinde ameliyat olmasına engel bir durum olmadığı kanaatine vardık. Başarılı geçen ameliyatın arkasından hastamızı 5. günde taburcu ettik sağlık durumunun iyi olduğunu” diye konuştu.

1 AYDA 25 KİLO VERDİM
Emre Çukurova ise “Daha önce birçok kez kilo vermeye çalıştım ama sonuç alamamıştım. Bu yöntemle 1 ayda 25 kilo verdim. Şimdi daha sağlıklı ve mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR
  Rolleri uğruna değişen oyuncular
Rolleri uğruna değişen oyuncular